Určete si, kdy Vám máme zavolat. Jméno a příjmení:
nebo se rovnou ptejte
na čísle: 220 105 344

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Uvědomujeme si důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů. cheap jerseys

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů

Zpracováváme osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.hypoteky-hypoteka.cz, jakožto i všechny údaje získané z dotazníků, anket a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat.

Naše firma jako provozovatel stránek www.hypoteky-hypoteka.cz, tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvednými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

Aktuálně

 

PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST v rámci skupiny Quentis Group


AktuálněREFINANCOVÁNÍ HYPOTÉKY - Kolik ušetříte?

Novinka - HYPOTÉKA OD 2,5 %

AKCE - VYŘÍZENÍ HYPOTÉKY ZDARMA

Unicredit Bank - Revoluční hypotéka

ÚROKOVÉ SAZBY • „PŘEVRATNÁ HYPOTÉKA“ – úroková sazba je odvozena od jednoměsíční úrokové sazby na mezibankovním trhu PRIBOR plus pevné marže banky, která je stejná po celou dobu splatnosti. Mezi další výhody patří možnost předčasně splácet (pouze za poplatek 1% z jistiny úvěru) a možnost kdykoliv přejít na fixní sazbu. Celá akce je podpořena marketingovou kampaní. Více informací najdete v metodice UCB.






 

Kolik potřebujete půjčit?